14.11...gåtur på gamle vulkaner s.f. Oix

Efter dejlig solskinsweekend m. T og T i Barcelona  kører vi ca 150 km nv op til en camppl. i Oix, hvorfra vi går på opdagelse i et kæmpe landområde med over 50  udslukte vulkankratere...jorden er dækket af rødlig lava og virker frugtbar med landbrug og spredte skove.....der kommer ingen røg op ...så vidt vi kan se......og går ad stier og kommer ned i  et krater  hvor der i bunden ligger en lillebitte gammel stenkirke. Jerndøren i gavlen er låst ,  men der er et lille gitterhul  hvorigennem Jette kan synge kirkerummet op........en  særlig  akustik  så  guderne må  blive berørt....:-)
Mit bøvl med venstre ben fordufter og vi trækker opad igen  mens skoleklasser overtager den magiske kirke i vulkanens keglebund.. 
Vi går op af krateret og kommer forbi en landbo, der har skabt en lille park på en skrænt  hvor han har placeret en hel masse  totem -agtige  træfigurer  ..lidt som påskeøens figurer i minif. .der er små bænke hvor man kan dvæle mellem de smukke shamanistiske  ånder af træ...spøjst sted med ro, skønhed og berigelse...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hjemme igen

På bytur med Tanya og Tony fra USA..